Aanmelden lidmaatschap OLTC

Dit formulier is een aanmelding om geplaatst te worden op de wachtlijst, mee te doen met de kennismakingslessen voor jeugd van 5 jaar of jonger of proeflidmaatschap (indien beschikbaar).

*

OLTC neemt (behoudens uitzonderingen) in de periode november - januari contact met u op met de vraag of u definitief lid wilt worden van de vereniging.

Let op: Junioren kunnen pas vanaf het moment dat ze 5 jaar zijn, worden aangemeld. Voor jongere kinderen bestaat de optie "Maak kennis met tennis".

OLTC neemt (behoudens uitzonderingen) in de periode november - januari contact met u op met de vraag of u definitief lid wilt worden van de vereniging.

Voorwaarden:

  • Kennismaking geldt alleen voor kinderen 5 jaar of jonger.
  • Inclusief 10 tennislessen op woensdag (13:15-14:00 uur) of vrijdagmiddag (15:15-16:00 uur).
  • U kunt uw voorkeur voor een dag en tijdstip aangeven in het veld "opmerkingen". Afhankelijk van andere aanmeldingen is het niet altijd mogelijk hier rekening mee te houden.
  • Kinderen mogen buiten de les om vrijspelen op de Playground (niet op de gewone tennisbanen).
  • Tennisrackets worden beschikbaar gesteld door Tennisschool Impact of kunnen, met 10% korting, worden aangeschaft bij Favoriet Sport.
  • Kinderen krijgen geen KNLTB pas en kunnen ook geen banen reserveren.
*
(bv "van","ter", etc.)
*
*
*
*
*
*
*
*  Geslacht 
*
*
*
*  Incassoperiode 
*
*
Tik de tekst in het plaatje over in het veld ter ondertekening en accordering van automatische incasso contributiegelden (pas geldig zodra u definitief besluit lid te worden van OLTC) of kennismakingslessen
CAPTCHA Image
*
 0=Niet bekend
 
 
 
 Click hier voor overzicht commissies
(*) Verplichte velden